De Blesse heeft bedrijfsverzamelgebouw

De Blesse – Hairstudio Suzan en Beautystudio Marjan, twee ondernemingen in het Bedrijvencentrum De Blesse, zijn zaterdagmiddag officieel geopend door Suzanne van Buiten en Marjanne Otten.

Nadat in 2013 Oosterveld Installatietechniek aan de Steenwijkerweg in De Blesse was overgenomen door De Groot Installatiegroep Emmen was het hele pand, met uitzondering van Snackbar Li, verhuurd aan De Groot. Toen die echter na twee jaar besloot te verhuizen naar Joure dreigde leegstand.

Toegevoegde waarde

Jan Oosterveld heeft zich bezonnen op mogelijkheden om een en ander weer nieuw leven in te blazen. “Al redelijk gauw is toen de gedachte ontstaan om iets van een bedrijvenverzamelgebouw op te starten. Het moest ook iets worden met bedrijven die een toegevoegde waarde hebben voor niet alleen De Blesse, maar ook voor de wijde omgeving’, aldus Oosterveld, eigenaar van het pand waarin het bedrijvencentrum is gevestigd. Meerdere positieve ingrediënten waren hiervoor aanwezig zoals: centrale ligging tussen Wolvega en Steenwijk, goed bereikbaar met eigen parkeerplaatsen voor de deur, een detailhandelsvergunning en het pand is aangesloten op glasvezelnet.

Driekwart is bezet

De insteek voor dit centrum is dat de verschillende activiteiten elkaar aanvullen en versterken en dat daardoor de aantrekkingskracht van het geheel wordt vergroot. Op dit moment is ruim driekwart van de bedrijfsruimten bezet. Dat zijn de ondernemingen: Snackbar Li, De Haas Bikes, Fast en Speedy pakket diensten, Oosterveld Haarden en Kachels, verkoop/advies en installatie van pellet-, hout-en gasgestookte cv-ketels en zonnepanelen, Hairstudio Suzan en Beautystudio Marjan. Er zijn nog een paar ruimtes beschikbaar.

 

 

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.