CCW Agenda

Commerciële Club Weststellingwerf

CCW agenda 2023/2024

Iedere 3e woensdag van de maand treffen CCW leden elkaar op een netwerk-evenement. Dit zijn wisselend bedrijfsbezoeken, actieve events en avonden met een inspirerende spreker.

 

Wil jij op de hoogte blijven van de CCW-bijeenkomsten en ben je nog geen lid? Dan kun je een paar keer komen sfeerproeven. Stuur dan een mail naar: secretariaat@ccweststellingwerf.nl

 

Gegevens: Informatie:

17/04/2024 (17:30 - 21:30)

Vereniging: CCW

Locatie: Theeschenkerij De Buytenplaets
Adres: Dwarsvaartweg 8 , Noordwolde

CCW bijeenkomst Tapas Tea en ALV

Nu een maandje later, maar we gaan dit keer dan echt naar De Buytenplaets voor de Tapas Tea! Heerlijk genieten, want ja dat ontbijtje bij de Dag van de Ondernemer zijn we nog niet vergeten.😉

De zeepkist staat weer voor je klaar om meer te horen over, ‘Wat doet jouw bedrijf?’ of  ‘Heb je Nieuws?’ of  ‘Wil je een oproep doen?’  Wat jij maar kwijt wilt, vertel het op de zeepkist!

Het is altijd de favoriet van het jaar de ALV! We nemen je mee in een terugblik naar het afgelopen netwerkjaar en delen de financiële stukken. Ook gaan we geld uitdelen aan 6 gehonoreerde sponsoraanvragen voor een aantal mooie projecten. De ontwikkelingen binnen Ondernemend Weststellingwerf delen wij deze avond ook met jullie. Dus een avond vol informatie en uiteraard ook genieten.

Programma
17.30 uur – Inloop
18.00 uur – Welkom en zeepkist/pitches
18.15 uur – Tapas Tea
19.00 uur – ALV en Ondernemend Weststellingwerf
20.00 uur – Uitreiking sponsorbijdrage
20.30 uur – Netwerkborrel
21.30 uur – Afsluiting

Locatie: Theeschenkerij De Buytenplaets, Dwarsvaartweg 8 in Noordwolde
(max. 40 personen)

Voor de ALV delen we binnenkort via de mailing de agenda en de financiële stukken. De commissies kunnen alvast na gaan denken over wat ze willen vertellen op 17 april. 😃


22/05/2024 (17:30 - 21:30)

Vereniging: CCW

Locatie: FC Wolvega
Adres: Kruistraat 3-5, Wolvega

CCW bijeenkomst met gastspreker Aart Bontekoning

Aan de slag met alle generaties
Laat je opschudden door Aart Bontekoning

X, Y, babyboomers; we hebben het vaak over generaties en vooral over de lastige verschillen. Want zeg zelf: die ander snapt er natuurlijk he-le-maal niets van.
“moet gewoon zijn werk doen”
“hoezo, altijd aan het werk?”
“wie ben jij om mij te vertellen wat ik moet doen?”

Stel je voor dat je die verschillen wat snapt en er zelfs voordeel uit kunt halen? Of je nu zit met personeel, in je zaak meer verschillende generaties wilt bedienen of dat je vooral kijkt hoe je je dorp aantrekkelijk houdt; hier moet je bij zijn.

Aart Bontekoning neemt je mee, dompelt je onder, geeft je gereedschap en zet je ook (leuk) aan het werk met generaties. Bereid je voor op herkenbare en soms lachwekkende situaties, we maken er met z’n allen een bruisende avond van!

Programma volgt.
Ontvangst 17.30, eten inbegrepen. 


19/06/2024 (17:30 - 21:30)

Vereniging: CCW


CCW bijeenkomst - seizoensafsluiting

Binnenkort meer over het programma en de aanmelding.