OVN

Ondernemers Vereniging Noordwolde

Ondernemen in vlechtdorp Noordwolde!

Een kennismaking…
De ondernemersvereniging Noordwolde (Frl.) is de ondernemersvereniging voor alle ondernemers die gevestigd zijn in Noordwolde) en omstreken.
Met omstreken wordt bedoeld Vinkega, Steggerda, de Hoeve, Zandhuizen, Oosterstreek en Boijl.
De vereniging behartigd de zakelijke, maatschappelijke en sociale belangen van haar leden en biedt een platform voor netwerken en uitwisselen van informatie.
Via deze website willen wij u kennis laten maken met hetgeen deze ondernemersvereniging voor u zou kunnen betekenen en kunnen we u vertellen wat Noordwolde en omstreken u als ondernemer zoal te bieden heeft.
Tevens vindt u hier waar de vereniging mee bezig is, wat haar visie is, welke bedrijven lid zij en hoe u in contact komt met de vereniging.
Maar ook kunt u als lid van ondernemersvereniging Noordwolde via de website kennis nemen van bijvoorbeeld het laatste nieuws en de agenda.
En u hebt daarnaast de mogelijkheid te adverteren op de website!

Heeft u ideeën? Laat het ons weten!
Heeft u goede ideeën of suggesties voor activiteiten die wij als ondernemersvereniging in de toekomst zouden kunnen organiseren?
Stuur een mail naar info@ovnoordwolde.nl
Lid worden van de OVN?
Wilt u meer informatie over een lidmaatschap of wilt u lid worden van de OVN?
Neem contact met ons op via ons contactformulier!

OVN Nieuws:

 • Ondernemers uit heel Weststellingwerf ...
  april 11, 2024
  Met het zetten van tien krabbels is dinsdagavond bij European Aerosols in Wolvega officieel de stichting Ondernemend Weststellingwerf opgericht. Het ...

 • Weststellingwerfse ondernemersverenigingen slaan handen ...
  juni 5, 2023
      In restaurant Bruisss in Wolvega werd woensdagavond een grote tekentafelsessie voor Weststellingwerfse ondernemers georganiseerd. Waarom moeilijk doen als ...

 • Schijven voor bedrijven
  mei 24, 2023
  Schijven voor bedrijven Radio Centraal is een plaatselijke lokale radio zender die geëxploiteerd wordt door vrijwilligers. We zenden uit via ...


Agenda OVN:

 • Helaas, niets op het agenda van OVN