OVN

Ondernemers Vereniging Noordwolde

Ondernemen in vlechtdorp Noordwolde!

Een kennismaking…
De ondernemersvereniging Noordwolde (Frl.) is de ondernemersvereniging voor alle ondernemers die gevestigd zijn in Noordwolde) en omstreken.
Met omstreken wordt bedoeld Vinkega, Steggerda, de Hoeve, Zandhuizen, Oosterstreek en Boijl.
De vereniging behartigd de zakelijke, maatschappelijke en sociale belangen van haar leden en biedt een platform voor netwerken en uitwisselen van informatie.
Via deze website willen wij u kennis laten maken met hetgeen deze ondernemersvereniging voor u zou kunnen betekenen en kunnen we u vertellen wat Noordwolde en omstreken u als ondernemer zoal te bieden heeft.
Tevens vindt u hier waar de vereniging mee bezig is, wat haar visie is, welke bedrijven lid zij en hoe u in contact komt met de vereniging.
Maar ook kunt u als lid van ondernemersvereniging Noordwolde via de website kennis nemen van bijvoorbeeld het laatste nieuws en de agenda.
En u hebt daarnaast de mogelijkheid te adverteren op de website!

Heeft u ideeën? Laat het ons weten!
Heeft u goede ideeën of suggesties voor activiteiten die wij als ondernemersvereniging in de toekomst zouden kunnen organiseren?
Stuur een mail naar info@ovnoordwolde.nl
Lid worden van de OVN?
Wilt u meer informatie over een lidmaatschap of wilt u lid worden van de OVN?
Neem contact met ons op via ons contactformulier!

OVN Nieuws:

 • Eerde de Vries is ...
  januari 17, 2023
  Jubilaris Eerde de Vries temidden van zijn collega' s en medewerkers van Omny De Vries Advocaten. Foto: Lenus van der ...

 • Ondernemersenquête Weststellingwerf
  oktober 14, 2022
  Beste ondernemer, Wat vind jij dat wij als ondernemers met elkaar moeten doen om van Weststellingwerf een uitstekend ondernemende regio ...

 • Ondernemers worden geprikkeld met ...
  november 18, 2021
  Vrijdag 19 november is het de landelijke Dag van de Ondernemer. Om dit te vieren organiseerden gemeente Weststellingwerf en Commerciële ...


Agenda OVN:

 • Helaas, niets op het agenda van OVN