Interessante bijeenkomsten

Gegevens: Informatie:

11/12/2019 - 12/12/2019 (19:30 - 0:00)

Vereniging: Algemeen

Locatie: Victoria Park
Adres: Drafsportlaan 20, Wolvega

Ondernemersgala Weststellingwerf 2019 Succes moet je vieren!

 

woensdag 11 december

Traditiegetrouw staat de 2e woensdagavond van december bij ons in het teken van de succesvolle ondernemers in Weststellingwerf. Dit jaar doen we dat helemaal anders!
Succes moet je vieren!
We organiseren geen verkiezing meer, maar vieren met elkaar de successen van het afgelopen jaar met een goed ondernemersfeest.
Met inspiratie, ondernemers in the spotlights, netwerk en feest. Want het is heel lang een beetje geheim gebleven, maar wist je dat Stellingwerver ondernemers regelmatig in de prijzen vallen? En dat Weststellingwerf altijd weer verrast met haar ondernemers?
Daar mogen wij met elkaar trots op zijn.
11 ondernemers werden regionaal of landelijk bekroond en vanavond gaan we dat nog eens goed vieren.

Het programma

19.30 uur sprankelend ontvangst en natuurlijk tijd om alvast bij te praten

19.50 uur 3,2,1…. we gaan van start! De presentatie is vanavond in handen van 100% ondernemer Arko van Brakel

20.00 uur Succes en ondernemerschap; zonder vuur wordt het nooit een feestje. Arko 100% in gesprek met Burgemeester André van de Nadort, Audrey Antuma, Directievoorzitter van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland en CCW voorzitter Liesbeth Schievink.

20.15 uur Powerspeech van Arko van Brakel. De oprichter van een van de eerste commerciële internetpartijen; Euronet. Dat bleek het begin; van veel successen en hard onderuit gaan. Topcommercie en idealisme. En van “serial entrepreneurship” met verschillende bedrijven. Een van zijn huidige ondernemingen is Semco Style institute dat werkt aan “Make work awesome” maar hij investeert ook in bedrijven en doet vooral heel veel dingen om zijn missie te volbrengen. In zijn eigen woorden: ik wil van Nederland het meest ondernemende land ter wereld maken!

doe alles 100%: work hard, play hard en…rest hard

 

21.00 uur Succes moet je vieren! Staande ovatie voor onze winnende ondernemers. Dat doen we natuurlijk niet zomaar, geniet mee!

21.30 uur De ondernemers nog even persoonlijk feliciteren, Netwerken, bijpraten, feest vieren met de Top40 klassiekers op de draaitafel van DJ Ruud; het feest duurt nog even voort.

24.00 uur afsluiting

Entree

  • Gratis voor leden van de CCW + 1 introducé.
  • Niet-leden of meerdere introducees betalen €15,00 entree per persoon.
    Na aanmelding krijgt u per e-mail een factuur.

Dresscode

Feestelijk!


12/12/2019 (0:00)

Vereniging: Algemeen

Locatie: Winkelhart Wolvega
Adres: Van Harenstraat Hoofdstraat Oost, Wolvega

December markt
Menu