Actie winkeliers beweegt met de werkzaamheden mee

WOW
Leuke actie in centrum Wolvega
Gina van der Schuit en Kim Groen nemen een kijkje bij harde werkers Jan Prins en Marten Loodsma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu de werkzaamheden in het centrum van Wolvega zich uitbreiden van de Hoofdstraat Oost naar de Van Harenstraat, bewegen de acties van de winkeliers mee. Deze maand is er elke zaterdag een kassabonnenactie, waarmee de klanten leuke prijzen kunnen winnen.

Win een groot pakket!

Wie op een zaterdag in maart shopt in Wolvega, kan naam en telefoonnummer achterop de kassabon schrijven en inleveren. Elke week worden er drie winnaars gekozen, die een groot pakket gevuld met producten van de winkeliers uit Wolvega krijgen. De actie wordt gehouden onder de naam Samen Stiekm Trots. Ook na deze maand organiseren de winkeliers extra Samen Stiekm Trots acties.

In de Wolvegaaster winkelstraten worden momenteel nieuwe leidingen en buizen gelegd. Dat gebeurt als voorbereiding op de nieuwe bestrating die de Hoofdstraat Oost en de Van Harenstraat krijgen. De Hoofdstraat Oost was daarbij eind vorig jaar als eerste aan de beurt. Daar is het nu even wat rustiger; het werk heeft zich op dit moment verplaatst naar de Van Harenstraat. Tijdens de werkzaamheden zijn alle winkels gewoon bereikbaar. Een voorbeeld van hoe de nieuwe bestrating wordt is al te zien aan de Hoofdstraat Oost, tussen bakkerij Kruiper, Bora Bora, Mr. Sushi, Vewo Design & Media en Poke-Maat.

Gerelateerde berichten