Annemarie van Gaal geeft tips aan ondernemers uit Zuidoost Friesland

Wolvega – Voor de eerste mal werd op maandagavond 24 oktober een gezamenlijke bijeenkomst gehouden voor de leden van de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW), Commerciële Club Ooststellingwerf (CCO) en de Ondernemerskring Opsterland (OKO) in Victoria Park Wolvega. Michiel Kranendonk, voorzitter van CCW, vindt het belangrijk om elkaar in deze regio beter te leren kennen en vooral versterken. Er waren ruim 140 ondernemers uit de drie gemeenten aanwezig.

Voor deze avond was de gastspreker, ondernemer, investeerder, auteur en tv-persoonlijkheid Annemarie van Gaal uitgenodigd met als thema inspiratie in het ondernemen. Zij is op haar 27e naar Rusland verhuisd en heeft daar een eigen uitgeverij opgericht. Deze uitgeverij groeide ondanks alle moeilijke marktomstandigheden en moordende concurrentie binnen vijf jaar uit tot het grootste mediabedrijf van Rusland. Na 10 jaar in Moskou gewoond te hebben is Annemarie van Gaal in 2000 teruggekomen naar Nederland. Ze is bekend van tv-programma’s als Dragon’s Den, Ten Einde Raad en Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Ze was zeven jaar lang opiniecolumnist voor het Financieel Dagblad en schrijft regelmatig financiële artikelen. Als auteur heeft ze een aantal bestsellers over financiën geschreven waaronder titels als Succes, Ambitie, Financiële Workout, Exit en Winst. Zij pleitte deze avond om vooral een soort raad van inspiratie in de onderneming in het leven te roepen en ook vooral talenten te zoeken die een onderneming een andere wending kan geven. Na de inleiding werd van het onderdeel netwerken goed gebruik gemaakt.

In november organiseert CCW een bijeenkomst bij de Woningstichting Weststellingwerf en op 14 december wordt voor de tie4nde maal de Ondernemer van het Jaar gekozen. Er kunnen nog nominaties via www.ondernemeninweststellingwerf.nl worden doorgegeven.

dsc_6441  dsc_6442

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.