BBQ & Borrel op bedrijventerrein Wolvega een succes!


Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Wolvega (SPBW) heeft alle ondernemers, gevestigd op de bedrijventerreinen in Wolvega, uitgenodigd voor een BBQ & Borrel. Allen te gast bij Dragt Houtkonstrukties en AskAnj@. Dit is gedaan om elkaar beter te leren kennen en om van en met elkaar te horen wat er speelt, hoe zij de toekomst zien, welke wensen en vragen er zijn.

Doel Parkmanagement
Tevens was het de gelegenheid om te ontdekken wat het Parkmanagement voor de ondernemingen kan betekenen. Zo zijn er meerdere initiatieven zoals bewegwijzering, afvalcollectief, collectieve beveiliging, een gratis Cyber Security IT Scan en KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen-Bedrijventerreinen) waar het Parkmanagement zich voor inzet. Ook was er een ontmoeting met het KVO-b project, politie, brandweer, gemeente en daarnaast de beveiliger G4S.

Ondertekenen convenant
Na het welkomstwoord door duo-voorzitter Marck Hiemstra werd het convenant ter bevestiging van de doelstellingen van het behaalde KVO-B certificaat ondertekend. Hierna werden door het bedrijf van Dragt Houtkonstrukties en AskAnj@ rondleidingen verzorgd.

V.l.n.r.: Marck Hiemstra duo-voorzitter Parkmanagement, Onno van Deursen Brandweer Fryslân, Willem Feenstra duo-voorzitter Parkmanagement, André van de Nadort Burgemeester Weststellingwerf. Op de 2e rij: Paul Bloemberg Politie Wolvega en collega Ilse Nederhoed tevens wijkagent Wolvega (Foto’s: Lenus van der Broek)

 

Gerelateerde berichten