Bedrijfsbezoek bij drie CCW ondernemers

Wolvega – De leden van de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) hielden woensdagavond 18 mei een Running Dinner, dat betekent dat er korte bedrijfsbezoeken werden gebracht bij drie CCW-leden. Bij ieder bedrijf werd een voor-, hoofd- of nagerecht genuttigd.
De bijeenkomst begon bij Omny de Vries Advocaten aan de Van Harenstraat, waar Eerde Vries, Aukje Kroondijk en Anja Roos in het kort vertelden over het advocatenkantoor (www.kantoor-omnydevries.nl).
Vervolgens werd een bezoek gebracht aan de Rabobank aan het Pastorieplein. Hier gaf Arne Eggens, accountmanager zakelijk en bestuurslid van de CCW, uitleg over de belangrijkste taken van de bank en haar regiofunctie (www.rabobank.nl/lokale-bank/heerenveen-zuidoost-friesland).
Tot slot gingen de leden een kijkje nemen bij de onderneming BAI IT Solutions dat sinds enige tijd is gevestigd in het stationsgebouw van Wolvega. Het bedrijf is ook lid van de CCW en deelt de bovenste etages van het pand met TONN en Zaak van Interactie. Sven van Roijen en Alain Schievink lieten hun bedrijf zien en vertelden kort over de speerpunten (www.bai-itsolutions.nl).
De volgende bijeenkomst van de CCW is op woensdag 15 juni en staat in het teken van het Koplopersproject van de gemeente. Deze avond is ook toegankelijk voor ondernemers die geen lid zijn van de CCW. Heeft u belangstelling? Aanmelden kan via secretariaat@ccweststellingwerf.nl.
DSC_3554 DSC_3558 DSC_3594
(Foto’s: Lenus van der Broek).

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.