Bouwbedrijf Bakker op RTL4

Oldelamer – Bouwbedrijf Bakker uit Oldelamer is onlangs benaderd om een item in het televisieprogramma RTL woontips te verzorgen. RTL4 was op zoek naar een modern en transparant bouwbedrijf in het noorden welke uniek is in het bouwen van particuliere woningen.

 Afgelopen woensdag 22 juni zijn de opnames hiervan geweest. Eerst zijn er opnames op het kantoor in Oldelamer gemaakt, welke in toekomst naar Wolvega (Heerenveenseweg 99) verhuisd. Vervolgens zijn er opnames bij een net opgeleverde woning in Wolvega gemaakt.

 Al met al heeft bouwbedrijf Bakker goed kunnen laten zien waar zij voor staan: Compleet ontzorgen van A tot Z gecombineerd met een transparante en moderne manier van werken. Oftewel: luisteren, adviseren, overleggen & bouwen.

 De uitzending van RTL woontips wordt op zaterdag 9 juli om 16.00 uur op RTL4 uitgezonden. De herhaling is op maandag 11 juli om 15.00 uur op RTL4.

Uiteraard is het filmpje na 9 juli online terug te vinden op: www.woontips.tv of op de website van bouwbedrijf bakker: www.bouwbedrijfbakker.nl.

 Indien uw interesse na deze uitzending is gewekt, neemt u dan gerust contact op of volg bouwbedrijf Bakker op Facebook: www.facebook.com/bakkeroldelamer.

RTLWoontips-5  RTLWoontips-1

(Foto: Fotografie Nanda van der Veen)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.