CCW bruisend het nieuwe jaar in.

Wolvega – Afgelopen woensdag was weer de derde woensdag van de maand. Dit hield in dat de leden van Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) elkaar weer troffen op een evenement. Omdat het de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar was stond er voor de gasten een lekker glas champagne klaar om te proosten. De champagne werd geserveerd door de gastheren en dames van de avond restaurant Bruiss in Wolvega. Bruis is een buurtrestaurant gevestigd in de Lenna flat.

 
Voorzitter Liesbeth Schievink ontving ruim 50 leden. Wederom was de zeepkist aanwezig (door sommigen ook wel het Krat genoemd) De muzikale omlijsting was in handen van The Swinning Dutchman. Dit duo werd voor de uitzondering ondersteun met zang door Iris Zijlstra, Iris stond ook de zeepkist en verteld over haar crowdfundingsactie om geld in te zamelen voor het opnemen van een album met eigen geschreven teksten. ( https://www.voordekunst.nl/projecten/9712-debuut-ep-van-iris-artslyz#het-verhaal)
 
Na Iris was het beurt aan Richard Leeflang. Richard werkzaam in de pensioen adviezen bij Betacerera en kwam even de sfeer proeven bij de CCW. Bij de Linde makelaardij was een nieuwe medewerker aangenomen Ilse van Galen. Ilse maakte een carrière move van marketing naar makelaardij. Bij de Linde gaat ze eigenaar Annemiek Elzinga ondersteunen, Marga Smit van het Linde College vertelde over Sterk Techniek Onderwijs  (STO) waarvan donderdag 16 januari de aftrap is bij Heiwo in Wolvega. STO wil leerlingen van het VMBO warm maken voor een baan in de techniek stage plaatsen bij verschillende bedrijven in de regio.
 
Na dat als laatste burn-out couche Marcel Fluitman op de zeepkist had gestaan kon men geniet van het diner. Na het diner vertelde Wouter van der Kolk iets over Bruiss en met name wat de functie van Bruiss is voor de bewoners van de Lenna flat.
 

The Swinning Dutchman en Iris speelden tot een uur of negen nog een paar deuntjes waar de leden weer huiswaarts keerden. De volgende bijeenkomt is een bedrijfsbezoek aan NDC mediagroep in Leeuwarden op 11 februari. Kijk voor meer informatie op https://ondernemeninweststellingwerf.nl/
Annemiek Elsinga op de zeepkist met naast haar Ilse van Galen-Oosterhof
Wouter van der Kolk van buurt restaurant Bruiss in de Lenna flat.
(C) foto’s Gerrit Jan Prakken

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.