CCW deelt geld uit

CCW
Uitreiking sponsorbijdrage Commerciële Club Weststellingwerf

Woensdagavond reikte de sponsorcommissie van de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) de jaarlijkse toegekende sponsorbedragen uit. Dit gebeurde na de algemene ledenvergadering die plaats vond bij Theeschenkerij De Buytenplaets in Noordwolde.

De CCW stelt een deel van de contributie beschikbaar aan sponsoring voor het ondersteunen van initiatieven die een bijdrage leveren aan de maatschappelijke en culturele ontwikkeling van Weststellingwerf. De sponsoraanvragen mogen niet in strijd zijn met overheidsbepalingen en geen oneerlijk concurrentie uitlokken. De sponsorcommissie bestaande uit Fred Tolman (Tolman Hekwerk), Marcus Dubling (Parkmanagement Wolvega) en Gerrit Jan Prakken (Sanmarant B.V.) toetsen de aanvragen aan de gestelde criteria. Dit jaar waren er 10 aanvragen waarvan er 6 zijn gehonoreerd.

Gerrit Jan Prakken deelde de volgende cheques elk van € 500,- uit:

  •  V.V.E. Bosmeer Noordwolde kreeg een bijdrage voor het bouwen van een dierenverblijf welke ook geschikt is voor educatieve doeleinden.
  • Stichting “ONVERWACHTS” kreeg een bijdrage voor kerstactie 2024/2025 waar zij mensen die het nodig hebben een warm hart toedragen tijdens de kerstdagen.
  • Ook het dorp Sonnega – Oldetrijne kon een geldelijke bijdrage tegemoet zien voor de aanleg van een speelplaats.
  • Joop Sanders en Gerda van Olphen kregen voor het project omnummering een bijdrage voor een abonnement op het kadaster.
  • In 1825 vond er in Zuid-Friesland een watersnoodramp plaats. De vereniging historie Weststellingwerf e.o. werkt mee aan een boek. Ook dit initiatief wordt gesteun vanuit de CCW.
  • Als laatste kreeg V.V. VWC een bijdrage voor de aankoop van een evenementen-vloer voor in de sporthal. Deze vloer moet de bestaande sportvloer beschermen tijdens concerten en andere niet sportevenementen. De aanvragers waren niet aanwezig. De cheque zal op een later tijdstip worden overhandigd.

De sponsorcommissie van de Commerciële Club Weststellingwerf kijkt terug op een geslaagde avond.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.