CCW geeft financiële steun aan vier projecten

Wolvega – Jaarlijks besteedt de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) minimaal 10 procent van de contributie van de leden aan sponsering van initiatieven in de Weststellingwerfse samenleving. Dit jaar krijgen vier organisaties een bijdrage, dat zijn:

  • Initiatiefgroep Luidklok Kerk op de Hoogte Wolvega; 1000 euro voor de renovatie van de luidklok
  • Woonzorgcentrum LindeStede van Meriant Wolvega: 1000 euro voor de aanleg van een beleeftuin rondom LindeStede
  • Sinterklaascommissie De Blesse; 500 euro voor vervanging van materiaal en kleding voor de intocht van Sinterklaas
  • Theaterproject ‘De tael van et Hatte’ Ter Idzard; 500 euro voor creëren van een rijker cultureel klimaat met verwijzing naar Leeuwarden Culturele hoofdstad van Europa 2018

De cheques werden woensdagmiddag 18 april uitgereikt door Peter Spoelstra, voorzitter van de sponsorcommissie van CCW. Voorwaarde is dat de kleinschalige initiatieven een bijdrage moeten leveren aan de maatschappelijke en culturele ontwikkeling van Weststellingwerf. De sponsorcommissie van CCW beoordeelde de verzoeken en legde dit vervolgens ter beslissing voor aan het bestuur. In principe geldt een sponsorbijdrage als eenmalig.

Verzoeken moeten vóór 1 december via e-mail worden ingediend bij het bestuur van CCW, secretariaat@ccweststellingwerf.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.ondernemeninweststellingwerf.nl.

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.