CCW leden op bezoek bij Woningstichting

Wolvega – De leden van Commerciële Club Weststellingwerf ((W)  organiseerde woensdagavond 16 november een excursie naar de Woningstichting Weststellingwerf. Directeur/bestuurder Sake Langeveen informeerde de leden over de kansen, maar ook de bedreigingen in de wereld van de sociale volkshuisvesting. Bij deze organisatie zijn 37 medewerkers wewrkzaam. Na de inleiding was er een rondleiding.

Woningstichting Weststellingwerf, een van de ruim 400 woningcorporaties in Nederland, is een actieve, dynamische, financieel gezonde  corporatie met rond de 2700 woningen in deze gemeente. Met daadkracht en sociale bevlogenheid wordt al meer dan 100 jaar richting gegeven aan tal van nieuwe ontwikkelingen. Er is goed overleg met de gemeente en de huurdersorganisaties.
Naast herstructurerings- en nieuwbouwprojecten besteedt de corporatie in Weststellingwerf veel zorg aan onderhoud van het bestaande woningbezit. Actuele projecten zijn woningen aan de Haulerweg, Willem Lodewijkstraat en Eikenlaan. Maar ook de woningen aan ds. Reitsmastraat/Van der Tuukstraat in Noordwolde.
De volgende CCW bijeenkomst is op 14 december in Victoria Park in Wolvega. Dan wordt voor de tiende maal de Ondernemer van het Jaar 2016 van Weststellingwerf bekend gemaakt.
dsc_8221  dsc_8220
dsc_8215  dsc_8223
(Foto: Lenus van der Broek

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.