CCW steunt maatschappelijke ontwikkelingen

Wolvega – De Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) ondersteunt elk jaar initiatieven die een bijdrage leveren aan de maatschappelijke of culturele ontwikkeling van Weststellingwerf. Ook dit jaar kunnen er weer aanvragen worden ingediend.

De CCW stelt minimaal 10% van haar contributie hiervoor beschikbaar. Vorig jaar is er weinig promotionele actie geweest om de sponsoring onder de aandacht te brengen van een breed publiek. In tegenstelling tot andere jaren stelde de sponsorcommissie voor een deel van de bijdrage van vorig jaar te reserveren voor het komende sponsorjaar (2020).

Getoetst aan criteria

Na de sluitingsdatum (4 januari 2020) buigt de sponsorcommissie zich over de aanvragen. De aanvragen worden getoetst aan de criteria van het sponsorreglement van de CCW. Het sponsorreglement is te vinden op de website van de CCW  www.ondernemeninweststellingwerf.nl.

Als de sponsorcommissie haar werk heeft gedaan brengt zij haar verslag uit aan het bestuur en wordt er in de algemene ledenvergadering toestemming gevraagd voor de toekenning.

In principe geldt een sponsorbijdrage als eenmalig. Een aanvraag kan ingediend worden via e-mail: secretariaat@ccweststellingwerf.nl.

Klik (hier) voor het sponsorreglement.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.