Contract met Van Gansewinkel ondertekend

Wolvega – Donderdag 26 november hebben Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Wolvega (SPBW) en van Gansewinkel de samenwerking tussen beide partijen, door middel van het ondertekenen van een contract, voor drie jaar gecontinueerd.

Het contract voorziet in gunstige prijsafspraken waar alle ondernemers op de bedrijventerreinen gebruik van kunnen maken. Naast de gerealiseerde gunstige prijzen, zijn ook afspraken ten aanzien van MVO gemaakt. Wettelijke bepalingen dwingen ondernemers steeds meer om eigen verantwoordelijkheid te nemen met betrekking tot de aangeboden afvalstromen. Van Gansewinkel heeft als grote marktpartij de benodigde kennis en ervaring in huis om invulling te geven aan de maatschappelijke ontwikkelingen aangaande afval.

SPBW en van Gansewinkel zullen de komende maanden actief zoeken naar nieuwe deelnemers aan het collectief. Voor SPBW is dit een voorwaarde om de dienstverlening in de toekomst nog aantrekkelijker te maken voor de huidige en nieuwe deelnemers.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn deel te nemen aan het afvalcollectief kunnen contact opnemen met SPBW. Informatie met betrekking tot SPBW kunt u vinden op de website:  https://ondernemeninweststellingwerf.nl/. Ook voor andere vragen en of ideeën kunt u altijd contact opnemen met een van de bestuurders.

contract Van Gansewinkel

Links Marck Hiemstra duo voorzitter Stichting Parkmanagement, rechts Barry Robben Key-accountmanager Large Accounts Van Gansewinkel

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.