De Thee van Tat opent de deuren aan de Van Harenstraat in Wolvega

Wolvega – Wolvega is een plek om iets te drinken of eten rijker. Tatiana de Vries heeft aan de Van Harenstraat 29 ‘De Thee van Tat’ geopend, waar je onder meer kunt genieten van een high tea.

Anglofiel Tatiana ‘Tat’ de Vries kwam tijdens haar verblijf als au pair in Engeland in aanraking met high teas. Sindsdien organiseerde zij dergelijke theepartijtjes met allerlei lekkers regelmatig voor vrienden, familie en kennissen.

In eerste instantie was haar droom om op locaties high teas te gaan verzorgen. Maar afgelopen zomer runde zij twee maanden lang een bestaande zaak op Ameland. En toen viel het kwartje. ‘Dít is wat ik wil!’, dacht de inwoonster van Wolvega.

Kort geleden opende zij dan de deuren van haar eigen zaak, waar je kunt niet alleen een high tea kunt nuttigen, maar ook een lunch of gewoon een lekker bakje biologische thee of koffie. Daarbij maakt ze ook gebruik van lokale producten, zoals de sambal van Hete Eef en lokale honing. Ook zijn er bij De Thee van Tat leuke cadeautjes te koop.

De Thee van Tat is op woensdag, donderdag en vrijdag open van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor een uitgebreide high tea moet je even reserveren. Zij is inmiddels lid van WOW.

 

(Foto: Lenus van der Broek)

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.