De Woudenhof breidt uit met Hypotheekshop en Assurantieadvies

Wolvega – “Vanuit het verleden hebben wij altijd zeer goede ervaringen gehad indien alle zaken betreffende een aankoop van een woning op “dezelfde” locatie geregeld konden worden. We zijn dan ook zeer verheugd dat in het kantoor naast ons een Hypotheekshop en een volwaardig assurantie bedrijf gevestigd worden.
Snelheid, korte lijnen, duidelijke communicatie zijn maar enkele van de vele voordelen die deze samenwerking biedt. Dat verzekeren, financieren en bemiddelen in onroerende zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn zal een ieder duidelijk zijn. Doordat deze driespecialisaties worden uitgevoerd door drie zelfstandige bedrijven met ieder hun eigen specialisten krijgt de samenwerking een extra kwaliteit die de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de adviezen ten goede zal komen.
Jonkers assurantiën is een allround assurantie kantoor welke zijn oorsprong met name in de zakelijke markt kent, maar de laatste jaren ook op de particuliere markt zeer actief is. Door de centraal geregelde backoffice is kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. De Hypotheekshop is een uiterst sterk merk in hypothekenland. Door de vele hypotheekaanbieders zijn ze in staat maatwerk te leveren tegen zeer scherpe condities.
Over De Woudenhof kan ik niet veel zeggen. Een slager hoort niet zijn eigen vlees te keuren. Dus laat ik de aansprekende verkoop resultaten (hoogste in het werkgebied) voor zich zelf spreken. Het mag duidelijk zijn dat wij verwachten dat we door deze samenwerking een impuls aan de kwaliteit en de resultaten van de dienstverlening kunnen geven, waarbij we de klant centraal stellen en deze verregaand kunnen ontzorgen. Om met de woorden van een ander bedrijf te spreken: “Niet omdat het moet, maar omdat het kan”. Wij zijn dan ook erg blij met deze samenwerking waarbij KWALITEIT EN PERSOONLIJKE
BENADERING de kernwaarden en uitgangspunten zullen zijn”.

Peter Ernst, Henk Wimmenhoeve

DSC_8442

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.