Culinaire avond met topkok Jan Smink en wijnproeverij

Culinaire avond met topkok Jan Smink en wijnproeverij


Op de eerste avond van het nieuwe seizoen nodigt de CCW haar leden uit voor een culinaire avond met wijnproeverij. De talentvolle Wolvegaster topkok Jan Smink zal een exclusief diner voor ons bereiden in zijn trainingskeuken bij Dalmolen Horeca- en grootkeukentechniek in Wolvega. Deze keuken is speciaal voor Jan gebouwd ter voorbereiding op zijn deelnames aan de prestigieuze kookwedstrijden Bocuse d’Or. Meermalen stond Jan al namens Nederland in finale en haalde de hoogste plek ooit door een Nederlandse kok behaald in de wereldfinale.

Een exclusief diner gaat uiteraard gepaard met goede wijn.
Jan Otten van Gastrovino Otten te Wolvega heeft deze avond diverse wijnen meegenomen, passend bij het diner.

 

foto JAN

Gedurende de avond krijgen we tevens een rondleiding door het bedrijf Dalmolen.

Programma

17.30 uur – Inloop met hapje en drankje18.00 uur – welkom door CCW-voorzitter Michiel Kranendonk en inleiding door Jan Smink.

18.15 uur – rondleiding Dalmolen

18.45 uur – diner en wijnproeverij
Tijdens en na het diner is er ruim gelegenheid om te netwerken.

21.30 uur – afsluiting

Aanmelden

Deze avond hebben we een beperkt aantal plaatsen. Meld u daarom tijdig (maar uiterlijk 16 september) aan via secretariaat@ccweststellingwerf.nl of via de website.


Datum: 21/09/2016
Tijdstip: 17:30 - 21:30

Locatie:
Dalmolen Horeca- en grootkeukentechniek

Categorieën:

Reserveringen:

Er is momenteel geboekt: 14 plaats(en).

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Deelnemers:
  • Jelleke Bouma Communicatieadvies -
  • AssurantieAdvies Jonker -
  • Michiel Kranendonk @ Kranendonk Vastgoedonderhoud - Kranendonk Vastgoedonderhoud
  • Heidi Wolters -
  • Christie Dijkstra -
  • -
  • Arne Eggens -
  • Cindy van der Helm | ZZindi Corporate Communicatie -
  • VanHeck -
  • Prakken PEEM BV -
  • William Smale Verhuur O.G. - william smale verhuuro.g.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu