Open huis Bedrijvenverzamelgebouw

Open huis Bedrijvenverzamelgebouw


Met het aantrekken van de economie, stijgt ook de vraag naar (betaalbare) bedrijfsruimte. Het Bedrijvenverzamelgebouw in Wolvega biedt huisvesting aan startende ondernemers, in de vorm van een opslagruimte met een kantoortje. De units zijn voorzien van elektriciteit, verwarming, ventilatie en sanitair en zijn per direct te gebruiken.

Er worden informatieavonden georganiseerd om belangstellenden de gelegenheid geven de beschikbare ruimtes op hun gemak te bekijken. Het Bedrijvenverzamelgebouw aan de Magnesiumweg opent de deuren op 26 november en 10 december, elke avond van 19.30 tot 20.30 uur. Ervaren ondernemers staan bovendien klaar om (zakelijke) informatie te verstrekken.

 

Starters betalen minder

Om jonge of startende ondernemers een extra steuntje in de rug te geven, worden er speciale aantrekkelijke tarieven gehanteerd. Binnenkort komen er weer enkele units vrij!

De units hebben een oppervlakte van 160 m2. Het Bedrijvenverzamelgebouw ligt aan een mooie zichtlocatie, langs de rondweg Om den Noort en is uitstekend bereikbaar.

Zakelijk advies

Wie een ruimte in het Bedrijvenverzamelgebouw huurt, profiteert van diverse voordelen. De bestuursleden van de stichting Bedrijvenverzamelgebouw staan de (startende) ondernemers met advies terzijde. Vele jaren aan ondernemerservaring dragen zij graag over aan jonge ondernemers om hen succesvol op weg te helpen.

 

Het Bedrijvenverzamelgebouw is voor startende ondernemers een laagdrempelige en betaalbare uitgangsbasis. Het stukje ondersteuning in algemene zin, is een unieke kans voor starters om goed beslagen ten ijs te komen in het bedrijfsleven.”


Datum: 26/11/2015
Tijdstip: 19:30 - 20:30
Locatie: Bedrijvenverzamelgebouw

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.