Politiek Café | afgelast

Politiek Café | afgelast


SH*T, toffe gasten en goede meet ups
(persoonlijke blog van onze voorzitter Liesbeth)

Deze neem ik even voor mijn eigen persoonlijke rekening; een bericht aan jou. Want het voelde af en toe echt even SH*T de afgelopen tijd dat ik maar niet toe kwam aan wat ik had toegezegd. En da’s niet zo gemakkelijk voor iemand die “afspraak is afspraak” huldigt. Concreet: we laten de februaribijeenkomst niet doorgaan. We hadden het programma in het hoofd, maar ik heb het stomweg niet geregeld. Me wat laten tegenhouden door wel/niet/wel/niet met maatregelen en wijsheid, maar ook voorrang gegeven aan werk wat niet kon wachten. Ik kon er geen besluit over nemen en in de drukte bleef het gewoon wat liggen tot vorige week. En da’s een beetje laat.

De kunst is om daarover heen te stappen en geen energie te steken in je ergernis. En eerlijk; daar helpt een fijn team enorm bij.

Toffe gasten
Zo komen we bij een van de redenen van deze “eigen” blog. Want nu kan ik even ongestoord mijn medebestuursleden stiekm in de spotlights zetten. Afgelopen twee jaar hebben we als een van de weinige clubs steeds maximaal ingezet op het creëren van ontmoetingen en bijeenkomsten. We hebben veel uit de kast getrokken, nieuwe dingen geprobeerd. Dat vroeg soms tijd die we niet hadden en zeker ook ruimte in het hoofd van mensen die moesten knokken voor hun bedrijf, mensen, met enorm drukte, thuisschool en/of nog zo wat zaken waar ook jij je wel wat bij kunt voorstellen. Alwin, Désiree, Inêz, Christie, Bert, Anton en de onlangs vertrokken bestuursleden Arne en Marten; ze hebben ook regelmatig SH*T gedacht. En om heel verschillende reden stonden ze midden in de storm. Ondanks dat hebben ze telkens weer gedaan wat ze konden omdat ze de club en jullie lichtpuntjes, netwerk, inspiratie en meer willen bieden. En ik kan je zeggen; dat we in die stormen nog zoveel samen hebben kunnen en willen doen; dat zegt wat mij betreft alles over hoe leuk ze zijn 😊. Bij deze: Stiekm supertrots op jullie!

Gelukkig staan er met al die toffe gasten in maart en april twee heel gave events op de rol. Dus misschien ook wel goed dat jullie nog even rust hebben in februari 😉.


Datum: 16/02/2022
Tijdstip: 17:30 - 21:30
Locatie: NTB

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.