!Afgelast: Sponsoravond FC Wolvega

!Afgelast: Sponsoravond FC Wolvega


Sponsoravond FC Wolvega 13 januari vanaf 17:00 uur komt te vervallen

Helaas moet FC Wolvega de aangekondigde sponsorbijeenkomst van aanstaande vrijdag 13 januari 2023 annuleren. Wegens ziekte en de totale opkomst zullen ze het evenement verplaatsen naar alle waarschijnlijkheid ergens eind maart 2023. Uiteraard volgt hiervoor een nieuwe uitnodiging.


 

 

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de sponsoravond van FC Wolvega.

Een avond waarbij wij u o.a. mee willen nemen in de geschiedenis en toekomstplannen van FC Wolvega, maar we zullen ook meer vertellen over de uitdaging van het leiden van een vereniging anno 2023. We zullen deze middag – avond zowel de sponsoren als de leden van de Commerciële Club Weststellingwerf uitnodigen. Hiermee hopen we op een informele manier het jaar af te trappen en dit is natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om met elkaar te kunnen netwerken. We hopen jullie op vrijdag 13 januari 2023 te verwelkomen op het sportpark van FC Wolvega.

Vanaf 17:00 uur ontvangen wij u graag waarna om 17:30 uur het programma begint met een presentatie van onze voorzitter en een voorstelrondje van de sponsorcommissie. Onder het genot van een drankje kunt u daarna aanschuiven bij het lopend buffet. De avond zal daarna verder gaan om gezellig bij te praten en te genieten van de muzikale tonen van DJ Jeroen van der Meer.

Wij hopen u te mogen ontmoeten vrijdag 13 januari om er met elkaar een mooie avond van te maken!

U kunt zich aanmelden via de onderstaande inschrijving of via sponsor@fcwolvega.nl onder vermelding van bedrijfsnaam en aantal personen.

 


Datum: 13/01/2023
Tijdstip: 17:00 - 22:00
Locatie: FC Wolvega

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.