Gratis archiefopruiming door Renewi Nederland BV Mei- Juni-Juli2018

Wolvega – Veel bedrijven ruimen op dit moment het archief op. Daarbij komt vaak een aanzienlijke hoeveelheid papier vrij, dat vertrouwelijk moet worden vernietigd. Renewi biedt hiervoor een passende oplossing. In het kader van de samenwerking met de Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Wolvega wordt aan alle bedrijven in Wolvega de mogelijkheid geboden dit papier 4 keer gratis te laten afvoeren.

Het papier wordt door Renewi volgens het door haar ontwikkelde Destra Data concept ingezameld en verwerkt. De inzameling vindt plaats met rolcontainers van 240 en 500 liter die zijn uitgevoerd met sloten. Het transport van het ingezamelde papier vindt plaats met behulp van een gesloten container waartoe alleen de medewerkers van Renewi van de verwerkingslocatie toegang hebben. De vernietiging vindt plaats volgens DIN 32757-1 klasse 3, voor de gebruiker van deze dienstverlening de garantie dat niemand inzage kan nemen in de aangeboden documenten. Voor grote partijen heeft Renewi speciale containers met een inhoud van 9 en 30 m3.

Wilt u gebruiken maken van deze actie, stuur dan een mail met uw bedrijfsgegevens naar: sme.hoogeveen@renewi.com. Het is belangrijk in de mail aan te geven welk type container u wilt gebruiken, een 240 liter of een 500 liter container, en hoeveel containers u wilt gebruiken. Vergeet u niet de naam en het telefoonnummer van een contactpersoon binnen uw bedrijf voor deelname aan deze actie in de mail te vermelden? De container(s) ontvangt u vervolgens in week 20-2018. Daarna legen wij de container(s) met een frequentie van 1 x per 2 weken op de vrijdag in de even weken . Daarna kunnen de containers niet meer worden gebruikt. In week 29-2018 voeren wij de lege container(s) weer af, u heeft dus 4 gratis ledigingen. Meedoen aan deze actie is geheel vrijblijvend. Vanzelfsprekend zal Renewi u aan het einde van de actietermijn een vrijblijvende aanbieding uitbrengen voor het geval u de container(s) wilt blijven gebruiken.

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.