Jaarvergadering WOW

Wolvega – De Winkeliers- en Ondernemersvereniging Wolvega (WOW) hield onlags haar jaarvergadering. Het bestuur heeft een verandering ondergaan, dat wil zeggen Marry Heida en Evelyn Steeman stoppen na vier jaar met het secretariaat. Op dit moment wordt er nog naarstig gezocht naar opvolging. Bert Piest en Freddy Ranft blijven nog een jaar duo-voorzitter en Ytje de Kroon gaat een jaar als algemeen bestuurslid zitting nemen in het bestuur. Verder bestaat het bestuur uit het duo-penningmeesterschap Marten Hoeksma en Jelle Geert van der Veen en Reinier Reitsma als algemeen bestuurslid.

Overleg gemeente

WOW wil graag in een vroeg stadium overleg met de gemeente over de plannen van retail (detailhandel) en kooponderzoek in Wolvega. Verder zijn er gelukkig weer diverse nieuwe winkels en ondernemingen aan het assortiment van Wolvega toegevoegd.

Extra koopavonden, sluitingstijden, kerstmarkt

Op vrijdag 23 december is er een extra Kerst-koopavond. De supermarkten zijn 1e Kerstdag geopend van 12:00 uur tot  17:00 uur en op  2e Kerstdag van 12:00 uur tot 18:00 uur. Op 18 december wordt er in de winkelstraten een gezellige Kerstmarkt georganiseerd in Wolvega.

dsc_7417

Foto:  de scheidende bestuursleden Evelyn Steeman en Marry Heida, geflankeerd door voorzitters Freddy Ranft en Bert Piest (Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.