Jiu Jitsu Wolvega nu bij Avanty

Wolvega – Na een periode van 20 jaar getraind te hebben in een ruimte bij Fit en Fun Plaza is sportschool Jiu Jitsu Wolvega verhuisd naar Avanty Wolvega. Bij Avanty is het mogelijk om meer uren te trainen in combinatie met de sporten die Avanty aanbiedt. Een ander groot voordeel is een vaste mat die permanent blijft liggen en anders steeds opgeruimd moest worden.

Alle leden zijn erg blij met de mogelijkheden die deze samenwerking biedt. Avanty is ook blij met de komst van Jiu -Jitsu omdat er een mooie verdedigingssport   aan het aanbod wordt toegevoegd.

Jiu-jitsu is de moeder van de vechtkunsten. Het karate, judo, aikido en ninjitsu komen voort uit het jiu jitsu. Feitelijk is het een mix van alle Japanse vechtsporten. De nadruk bij jiu jitsu ligt op zelfverdediging, fysieke en mentale weerbaarheid en gewoon lekker stoeien en sparren. Het zelfvertrouwen en de weerbaarheid groeien net zo snel als de conditioneel en de gevechtswaarde. Het is een geweldige uitdagende sport waarbij je snel resultaten boekt.

Dus de perfecte sport voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, die zich in ieder situatie willen kunnen verdedigen. Je hoeft niet perse sterk te zijn voor Jiu-jitsu.

Jiu jitsu bevat veel bevrijdingstechnieken, verdedigingstechnieken, trap en stoot technieken, werptechnieken, klemtechnieken en opbrenggrepen en grondtechnieken.  Kinderen kunnen starten met jiujitsu vanaf ongeveer 8 jaar en het is tot op hoge leeftijd te beoefenen. Er wordt les gegeven onder zeer kundige begeleiding. Er is voor deze samenvoeging een speciale actie, intake gratis zonder contract.

DSC_1797  DSC_1802

Foto: De eigenaren van Avanty, Floris Beentjes (links) en Hermen Klasen, in het midden Albert Aukes (Foto: Lenus van der Broek).

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.