Leden CCW op bezoek bij Ecomunitypark

Op 14 oktober vond de ledenbijeenkomst van CCW plaats op Ecomunitypark in Oosterwolde. Deze avond stond in het teken van ‘Samenwerken aan innovatie’. De avond begon met een presentatie door Anne Jan Zwart over Ecomunitypark; een duurzaam werklandschap in Oosterwolde waar het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de overheid met elkaar samenwerkt om te komen tot innovatieve ideeën op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, bodem, biodiversiteit en biobased economy. Daarna gaf Dennis Carton, projectmanager van TCNN, duidelijke en concrete innovatie voorbeelden voor MKB’ers en de samenwerking met kennisinstellingen en wat innovatie kan betekenen voor MKB-bedrijven. TCNN staat voor TechnologischCentrum Noord-Nederland en begeleidt en adviseert MKB-bedrijven in innovatievraagstukken. Elke donderdagmiddag zal Myrna de Haan, junior projectmanager TCNN, op Ecomunitypark aanwezig zijn om met ondernemers in gesprek te gaan over hun innovatievraagstukken of dingen waar zij binnen hun bedrijf tegenaan lopen.

Ecomunitypark

Wilt u contact met ons opnemen of heeft u vragen of interesse in Ecomunitypark? Dan kan dit via de  onderstaande contactgegevens.

Ecomunitypark Deborah Goeree (projectmedewerker) 06-20606619 d.goeree@ecomunitypark.com www.ecomunitypark.com

TCNN Myrna de Haan (junior projectmanager) 050-5752828/06-57566628 myrnadehaan@tcnn.ml http://ecomunitypark.com/samenwerking/partners/tcnn

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.