Leden CCW starten seizoen met culinaire avond

Wolvega – Op de eerste avond van het nieuwe seizoen organiseerde de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) woensdagavond 21 september voor haar leden een culinaire avond met wijnproeverij. De talentvolle Wolvegaster topkok Jan  Smink bereidde een exclusief diner in zijn trainingskeuken bij en gesponsord door Dalmolen Horeca- en grootkeukentechniek in Wolvega. Deze keuken is speciaal voor Jan Smink gebouwd ter voorbereiding op zijn deelnames aan de prestigieuze kookwedstrijden Bocuse d’Or, ook weer in januari 2017. Meermalen stond hij al namens Nederland in finale en haalde de hoogste plek ooit door een Nederlandse kok behaald in de wereldfinale. Hij werd deze avond geassisteerd door kok Mike Bakker.
Dit exclusief diner ging uiteraard gepaard met goede wijnen. Jan Otten van Gastrovino Otten uit Wolvega had deze avond diverse wijnen meegenomen, passend bij het diner.
Gedurende de avond kregen de leden tevens een rondleiding door het bedrijf door eigenaar Roelof Bijkerk. Tijdens en na het diner was er ruim gelegenheid om te netwerken.

dsc_2988 dsc_2992

dsc_3001 dsc_3020

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.