Motip Dupli Wolvega breidt fors uit

Wolvega – Bij de gemeente is een aanvraag om een omgevingsvergunning ingediend door Motip Dupli BV in Wolvega gericht op de uitbreiding van het bedrijfspand aan de Wolfraamweg.
Op hoofdlijnen betreft de uitbreiding de volgende fysieke aspecten. Nieuw gebouw met een hoogte van 18 meter en oppervlak van 2950m2 ten behoeve van een volledig geautomatiseerde opslag met een Co2 blusinstallatie, een verbinding van bestaande bouw en nieuwbouw met een zogenaamde “corridor” en verplaatsing parkeerterrein en aanleg parkeerplaats vrachtwagens t.b.v. overnachtingsmogelijkheden op eigen terrein. Omdat het gebouw afwijkt van het bestemmingsplan moet de raad haar goedkeuring geven door een omgevingsvergunning af te geven en ging daar maandagavond 12 september mee akkoord en had veel waardering voor de initiatieven van deze onderneming. De provincie geeft de milieuvergunning af. De soort werkzaamheden op het bedrijf blijven gelijk. Op termijn voorziet de nieuwbouw in een verdubbeling van de productie een uitbreiding van de werkgelegenheid. Motip  is vo
ornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen en lakstiften.

motip

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.