Nieuwjaarsbijeenkomst CCW

De leden van de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) luidden op 20 januari in Hotel Holland Inn in Wolvega het nieuwe ondernemersjaar in. Ruim veertig leden kwamen in een gezellige sfeer op deze netwerkbijeenkomst bij elkaar. De sfeer werd verhoogd met muziek van de Friese zanger/gitarist Reinout Weima.

CCW-voorzitter Michiel Kranendonk ziet in deze ondernemersclub positieve ontwikkelingen. Het ledental groeit, er zijn inmiddels ruim honderd leden. Tijdens deze bijeenkomst werden ook een paar nieuwe leden verwelkomd. “Erg plezierig dat het bestuur binnenkort ook met twee jonge ondernemers wordt aangevuld en de verjonging wordt voortgezet”, aldus Michiel Kranendonk. Inmiddels is de website www.ondernemeninweststellingwerf.nl grondig vernieuwd. De site is nu interactiever en dat heeft voordelen voor de leden van alle aangesloten clubs. Alle leden kunnen nu bedrijfsprofielen invullen waarmee ze oa beter vindbaar zijn via Google.

De Commerciële Club Weststellingwerf is een club voor en door ondernemers in Weststellingwerf. Elke derde woensdag van de maand komen de leden samen om te netwerken en kennis en informatie te delen.

DSC_4804  DSC_4803 DSC_4810

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.