Ondernemers delen Stiekme groetenkaartjes uit

Vanaf 23 april krijgen klanten bij meer dan 40 winkels, bedrijven, instellingen en gemeenten een ansichtkaartje èn een vraag mee: op wie in Weststellingwerf ben jij Stiekm Trots? Deelnemers krijgen een eigen online vermelding en helpen met hun tips zowel de ondernemer als inwoners. En er zijn verschillende prijzen te winnen. Deze actie is een initiatief van het promotiecollectief Stiekm Trots van alle ondernemersverenigingen dat mede ondersteund wordt door de gemeente. Zo zetten we met elkaar onze gemeente op de kaart. 

De winactie

Op de kaartjes staat de QR-code van de website en natuurlijk kunnen mensen ook zonder kaartje op www.stiekmtrots.nl/vriendenboekje laten weten op wie zij Stiekm Trots zijn. Op die mooie winkel waar ze altijd zo goed geholpen worden, de horecazaak die de lekkerste gerechten voorschotelt, een museum, zwembad of een van die prachtige gebieden in Weststellingwerf? Een jury kiest uit de inzendingen meerdere winnaars waaronder onder andere een prijzenpakket t.w.v. € 75,- verloot wordt. 

Alle bedrijven en instellingen kunnen meedoen met de actie en kaartjes aanvragen via Stiekm Trots wanneer ze deze nog niet hebben (bericht@stiekmtrots.nl). 

Waarom Stiekm Trots?
Al het goeds en moois van Weststellingwerf is al eeuwenlang een groot geheim. Dat komt omdat Stellingwervers daar nooit over praten. Maar zij weten als geen ander dat er niet een mooier en beter stukje Friesland (en Drenthe en Nederland 😉) is om te wonen, werken en recreëren. Met deze actie laten we dat op onze eigen manier net iets meer zien. 

Wie is Stiekm Trots

Wij zijn als Weststellingwervers met elkaar Stiekm Trots. Het bestuur wordt gevormd door afvaardiging van ondernemersverenigingen en een klein team ondersteunt het bestuur met de uitvoering. Bestuur en werkteam zijn bereikbaar via bericht@stiekmtrots.nl 

www.stiekmtrots.nl

Foto’s zijn rechten vrij te gebruiken.

Gerelateerde berichten