Ondernemers genieten van Haringparty

Algemeen

Meer dan honderd ondernemers kwamen woensdag 28 juni bij elkaar op het Centrumplein in Wolvega voor een heuse Haringparty. Onder de bezielende leiding van beeldend kunstenaar en bekende Stellingwerver Onno Hooymeijer werd het eerste vaatje nieuwe haring geveild. Donny Lawerman kocht het voor 700 euro. De eigenaar van Pieter Poot in De Blesse mocht het houten haringvaatje van Visspecialist van der Schuit mee naar huis nemen. De opbrengst van de veiling, in totaal 3350 euro, werd in ontvangst genomen door de Stichting Speelweek Wolvega en Speelland Noordwolde.

Burgemeester André van de Nadort mocht de eerste Zilveren Haring uitreiken. Die award is bedoeld voor een ondernemer met een bijzondere staat van dienst, en ging naar chef Jan Smink. Zijn restaurant mocht onlangs een Michelinster in ontvangst nemen.

Tijdens de Haringparty Weststellingwerf sprak WOW-voorzitter Niels Gruter de hoop uit, dat de netwerkbijeenkomst volgend jaar een vervolg krijgt. Volg de Facebookpagina van de Haringparty om op de hoogte te blijven.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.