Ondernemersgala 2019

OPROEP

Het beste product in de branche, de beste dienstverlening, leukste winkel, grootste medewerkerstevredenheid, koninklijke onderscheiding, in de top van de branche, duurzaamheidsprijs; welke prijs of bekroning je ook hebt gewonnen: wij vieren de successen van alle ondernemers in Weststellingwerf. Maar dat kunnen we niet zonder jouw hulp. Weet jij wie een prijs heeft gewonnen of een ander succes dat gevierd mag worden? Geef het dan aan ons door. Daarmee kunnen wij deze ondernemer niet alleen in the spotlights zetten, maar ook vanuit het Ondernemersgala een erkenning met uitreiken.

ik wil een ondernemer aandragen die een prijs heeft gewonnen

 

Uitnodiging

Traditiegetrouw staat de 2e woensdagavond van december bij ons in het teken van de succesvolle ondernemers in Weststellingwerf. Dit jaar doen we dat helemaal anders! We organiseren geen verkiezing meer, maar vieren met elkaar de successen van het afgelopen jaar met een goed ondernemersfeest. Met inspiratie, ondernemers in the spotlights, netwerk en feest.
Want het is heel lang een beetje geheim gebleven, maar wist je dat Stellingwerver ondernemers regelmatig in de prijzen vallen? En dat Weststellingwerf altijd weer verrast met haar ondernemers? Daar mogen wij met elkaar trots op zijn. Blok dus alvast je agenda op 11 december en draag ondernemers bij ons aan die in het afgelopen jaar op welke wijze dan ook bekroond zijn of een prijs hebben gewonnen.

Wat, waar en hoe
Ondernemersgala Weststellingwerf 2019 – Succes moet je vieren
Woensdag 11 december vanaf 19.30 uur in Victoriapark

 

Menu