Ook tweede Samen Sterker Ondernemen op Victoria Park is groot succes

Bert Piest, Desiree Dijkstra, Ekko Kisjes (mede-eigenaar), Robin Bakker, Hades de Vandel (paard), Kim Hagoort (groom), Frank Zijnstra, Menno de Koe, Marcus Dubling en Piet Groot (mede-eigenaar) tijdens de huldiging van de Grote Ondernemersprijs van Wolvega.

Wolvega – De tweede editie van het evenement Samen Sterker Ondernemen op drafbaan Victoria Park in Wolvega was een groot succes. Op de eerste verdieping van het Victoria Park beleefden ondernemers zaterdag met hun collega’s, personeel, familie en vrienden een gezellige avond. De aanwezigen genoten van een warm en koud buffet, drankjes én natuurlijk van het wedden op de paardenkoersen.

Vorig jaar werd Samen Sterker Ondernemen voor het eerst georganiseerd. Net als toen waren zaterdag beide arrangementen voor de ondernemers en hun gezelschap in de Business Lounge en de Premium Lounge helemaal uitverkocht. Een aantal bedrijven sponsorde een eigen race, naast de Grote Ondernemersprijs van Wolvega. Na alle gezelligheid aan tafel sloten veel mensen de avond beneden af, waar Bertus Sipma optrad voor een volle zaal.

Toplocatie
Bert Piest, eigenaar van onder andere de Hema in Wolvega, kon vorig jaar niet bij het debuut van Samen Sterker Ondernemen zijn. Dit jaar is hij van de partij, samen met collega-ondernemers. ,,Ik vind het een goed initiatief. Je spreekt op zo’n avond veel andere ondernemers, wat altijd leuk en nuttig is. De locatie is helemaal top, dat je een wedje kunt leggen op de paarden geeft het geheel toch een extra dimensie. Volgend jaar komen we als het even kan weer!”

Wethouder Roelof Theun Hoen was tijdens de eerste editie van Samen Sterker Ondernemen in het buitenland, en is dit jaar dus voor het eerst bij Samen Sterker Ondernemen. Hij verkeert meteen in goed gezelschap, want ook commissaris van de Koning Arno Brok kwam naar Wolvega voor het evenement. ,,De Commissaris is een paardenmens, hij rijdt zelf paard. Hij heeft onder meer een gesprek gehad met de organisatie van het jaarlijkse Peerdenpieten-evenement, waarbij studenten uit Utrecht in vol ornaat naar onze drafbaan komen.” Hoen vindt het Victoria Park een waardevol onderdeel van de gemeente. ,,Hoe bijzonder is het, dat wij misschien wel de mooiste drafbaan van West-Europa in ons dorp hebben! Met in het kielzog daarvan een aantal mooie entrainementen en een succesvolle paardenkliniek. En hoe mooi is het, dat de band tussen het Victoria Park en de ondernemers uit Weststellingwerf op zo’n avond als deze tot uiting komt.”

Wethouder Roelof Theun Hoen, gedeputeerde Eke Folkerts, Jantine Akkerman en ondernemerscoördinatoren van de gemeente Weststellingwerf Ben de Groot en Klarien de Wrede.

Jiska Clevering van yogastudio Sterrig was op uitnodiging van kinderopvang de Ofilant aanwezig. ,, Het was een mooi en goed georganiseerd avondje uit. Ik heb veel gezellige gesprekken gehad, onder andere met de mensen van de Kinderkei, die aan de tafel naast ons zaten. Dankzij mijn yoga-collega Astrid Bruursema, die een beetje in het paardenwereldje zit, hebben we nog een mooie rondleiding gehad.”

Blijvertje
De organisatie van de tweede editie van Samen Sterker Ondernemen was in handen van de Stichting Ondernemersfonds Wolvega (SOW), de Stichting Racetrack Victoria Park, Parkmanagement Wolvega, De Gele Kanaries en De Verbinding. Ferry Hollander van de Stichting Racetrack Victoria Park kijkt tevreden terug op avond. ,,Ik hoor alleen maar positieve geluiden. Je kunt denk ik wel stellen dat Samen Sterker Ondernemen een blijvertje is. Volgend jaar weer, dus!”

Ook de tweede editie van het evenement Samen Sterker Ondernemen op drafbaan Victoria Park in Wolvega was een groot succes.

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.