Presentatiemagazine ‘Welkom in Wolvega’

Wolvega is de afgelopen tijd aardig veranderd. Wegen en pleinen rondom het centrumzijn vernieuwd en verfrist, het centrum is goed bereikbaar, nieuwe winkels en bedrijvenweten Wolvega te vinden en als kers op de taart is met de aanleg van de Onderdoorgang de
bereikbaarheid van het dorp nog meer vergroot.
Om de unieke kernkwaliteiten van Wolvega onder de aandacht van een breed publiek te brengen, komt er dit voorjaar een glossy magazine uit. Deze speciale bewaareditie moet depositieve flow waarin Wolvega zit, verder versterken.
De uitgave is een initiatief van de Winkeliersvereniging WOW in samenwerking met Mediaservice De Stellingwerven (een samenwerkingsverband van FotoTekst.nl en Jelleke Bouma Communicatie). Het magazine wordt uitgegeven in A4-formaat en huis-aan-huis verspreid in Weststellingwerf.
Daarnaast wordt het magazine los verspreid via strategische punten, zoals horeca, hotels, restaurants, bibliotheek en de recreatiesector in de regio.
In totaal gaat het om een oplage van 20.000 stuks!
De uitgangspunten zijn het benadrukken van de saamhorigheid in het bedrijfsleven (Ondernemersfonds), het gezamenlijk doel om Wolvega te promoten als gezellige, laagdrempelige, gemoedelijke plaats om te winkelen, werken en verblijven, de uitstekende bereikbaarheid en het gratis parkeren. Daarnaast het zichtbaar maken van het rijke ondernemersklimaat met toonaangevende bedrijven die tot ver in het land en Europa hun producten verhandelen.
Binnenkort wordt u benaderd om deel te nemen aan dit magazine. Dit kan in de vorm van advertorial, advertentie of bedrijfspresentatie. De WOW roept hierbij iedereen op om aan dit speciale magazine deel te nemen. Immers, hoe meer deelnemers, hoe beter Wolvega als
attractief dorp onder de aandacht wordt gebracht. Om deelname voor ieder bedrijf mogelijk te maken, zijn de tarieven zo laag mogelijk gehouden. Een presentatie is er al vanaf € 125,-.
Voor leden van de WOW is er een extraatje: bij deelname krijgen ze gratis een bon ter beschikking in het blad waarmee ze consumenten een aantrekkelijke actie kunnen bieden.
Met elkaar kunnen we van ‘Welkom in Wolvega’ een succesvolle uitgave maken, die nog lang bij de mensen op de keukentafel zal liggen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Voorzitters WOW – Bert Piest / Freddy Ranft
Mediaservice De Stellingwerven – Anita Boel / Jelleke Bouma
*Wilt u alvast zeker van zijn een plekje in het magazine of meer informatie? Neem dan alvast contact op met Jelleke Bouma via info@jellekebouma.nl of tel. 06-51175401.

DSC_1705   DSC_1962   DSC_0844

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.