Sweet Future zet actie voor ondernemers op touw

Wolvega – Ondernemers in Wolvega zijn blij eindelijk weer bezoekers te mogen ontvangen in de winkels. Dit willen winkeliers vieren met hun klanten.

Daarom zette de Stichting Sweet Future zaterdag een actie op in het centrum van Wolvega op touw. Aan beide ingangen van de winkelstraat, bij supermarkt Albert Heijn en Modehuis Boersma, stond een stand van Sweet Future. Daar ststonden supermarktwinkelwagens en trolleys klaar. De borg van 5 euro kon worden gedoneerd aan Sweet Future, dat ondernemers bijstaat in deze coronatijd. Klanten konden lokale ondernemers ondersteunen door een envelop te kopen voor 50 euro met vijf waardebonnen van 10 euro. Van welke winkels de waardebonnen zijn, was een verrassing. Bij aanschaf van de envelop maakten deelnemers kans op prijzen zoals een luchtballonvaart, boodschappenpakketten, beautypakket en bakkerstassen. Verder zijn er ondernemers die een speciale Sweet Future box hebben samengesteld, zoals kok Jan Smink.

Sweet Future geeft ondernemers advies, kleine vergoedingen en dient als sparringpartner om over de toekomst na te denken. Voor de lange termijn ziet Sweet Future zich als stimuleringsfonds voor startende ondernemers of ondernemers die willen groeien. Zie ook: http://www.sweetfuture.nl

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.