Tissink Specialistische afdichtingen verhuist naar Bedrijvenverzamelgebouw

WOLVEGA – Het Bedrijvenverzamelgebouw aan de Magnesiumweg in Wolvega heeft een nieuwe huurder. Tissink Specialistische afdichtingen uit De Hoeve verhuist naar het industrieterrein van Wolvega en neemt intrek in het bedrijvenverzamelgebouw.

De gunstige huurprijs en centrale ligging van Wolvega – nabij de snelweg  – deed eigenaar Aron Tissink besluiten zijn bedrijf te verplaatsen.

 

Groei noodzaak tot verhuizing

Tissink Specialistische Afdichtingen is een jong, flexibel bedrijf met als missie het water- en vloeistofdicht maken van bouwconstructies, vloeren, daken, detailleringen en aansluitingen.

Aron Tissink startte zijn bedrijf vijf jaar geleden vanuit een garagebox. Na een verhuizing naar De Hoeve werd de schuur in gebruik genomen voor de bedrijfsactiviteiten, maar de snelle groei van het bedrijf maakte het zoeken naar een nieuwe locatie noodzakelijk.

 

Gunstige ligging

In het Bedrijvenverzamelgebouw werd een geschikte ruimte gevonden, met voldoende plek voor opslag van materieel en gereedschap. ‘Ook onze busjes kunnen er binnen staan en er is kantoorruimte. Allemaal erg praktisch’, geeft de ondernemer aan.

Tissink werkt voornamelijk voor de zakelijke markt. Lokale overheden en organisaties als Shell en BP behoren tot de klantenkring. Hiervoor reist hij het hele land door. ‘De gunstige ligging van dit pand, nabij de snelwegen richting o.a. de randstad, speelden voor ons een belangrijke rol.’

Tissink Specialistische afdichtingen bestaat uit drie vaste medewerker en drie ZZP’ ers. (www.vloeistof-dicht.nl)

 

Bedrijvenverzamelgebouw Weststellingwerf

Het bedrijvenverzamelgebouw in Wolvega biedt onderdak aan (startende) ondernemers. Het gebouw bestaat uit units van verschillende grootte, allen voorzien van elektra en sanitair. Voor startende ondernemers zijn er speciale, lage tarieven, zodat zij hun bedrijf kunnen starten met lagere kosten.

Er zijn nog enkele units vrij. Kijk voor meer informatie op: https://ondernemeninweststellingwerf.nl/voorpagina/bvgw of bel met 0561-613815 (Woningstichting Weststellingwerf – Peter Spoelstra).

DSC_4552

Tekst: Jelleke Bouma, Foto: Lenus van der Broek

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.