Uitreiking CCW sponsorbijdragen

Wolvega – Jaarlijks besteedt de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) minimaal 10 procent van de contributie aan sponsoring van initiatieven in de Weststellingwerfse samenleving. Dit jaar krijgen zeven organisaties een bijdrage, dat zijn: Openluchttheater Et Darreltien Ter Idzard (speciale hoorspelvoorstelling), Brassband Euphonia (muziekprojecten), Zwemclub Forel (diverse jeugdprojecten), Stichting Legona (organiseren clubavonden voor mensen met beperking), Reddingsbrigade (opleidingsmateriaal e.d.) allen in Wolvega en Radio Weststellingwerf Centraal (verbindingsapparatuur internet) en Voetbalvereniging Olyphia (organiseren voetbaldagen), beide in Noordwolde.

Dit werd maandagmiddag 25 april bekend gemaakt door de voorzitter van de sponsorcommissie, Peter Spoelstra, waarna de cheques werden uitgereikt. RWC ontving 600 euro en de vijf andere organisaties ieder 350 euro.

Voorwaarde is dat de kleinschalige initiatieven een bijdrage moeten leveren aan de maatschappelijke en culturele ontwikkeling van Weststellingwerf. De sponsorcommissie van CCW beoordeelde de verzoeken en legde dit vervolgens ter beslissing voor aan het bestuur. In principe geldt een sponsorbijdrage als eenmalig.

Verzoeken moeten vóór 1 december via e-mail worden ingediend bij het bestuur van CCW, secretariaat@ccweststellingwerf.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.ondernemeninweststellingwerf.nl.

Foto: v.l.n.r.: vertegenwoordigers van Legona, RWC, Reddingsbrigade, Darreltien en CCW commissievoorzitter Peter Spoelstra. (ontbreken Euphonia, Forel en Olyphia).

DSC_1787

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.