Welkom in Wolvega, de 12e stad van Friesland?

Wolvega – Burgemeester Gerard van Klaveren van Weststellingwerf heeft maandagochtend 30 mei het eerste exemplaar van het magazine “Welkom in Wolvega” in ontvangst genomen. Het magazine is een samenwerking tussen 80 bedrijven en ondernemers uit Wolvega en omgeving en toont de highlights van het dorp.

Het idee voor het glossy magazine kwam van de WOW-voorzitters Bert Piest en Freddy Ranft. De WOW is de winkeliers- en ondernemersvereniging in Wolvega. Naar aanleiding van de aanleg van de onderdoorgang onder het spoor in de rondweg Om den Noort, wilden de gezamenlijke voorzitters het dorp eens goed op de kaart zetten. “Met deze vooruitgang is onder andere ons winkelcentrum nog beter bereikbaar geworden”, zegt een trotse Bert Piest. “Je zou haast kunnen zeggen dat Wolvega de 12e stad van Friesland is!”

Burgemeester Van Klaveren toonde zich aangenaam verrast met het glossy magazine, dat deze week in een oplage van 20.000 stuks wordt verspreid in Weststellingwerf en omgeving. Behalve een overzicht van winkels en industriebedrijven in Wolvega, geeft het magazine ook een blik op de recreatiefunctie rond Wolvega en geven lokale ondernemers tips op het gebied van mode en wonen. Tevens zit het magazine vol kortingsbonnen te besteden bij lokale winkeliers.

Het magazine is gerealiseerd door Mediaservice De Stellingwerven, het samenwerkingsverband van Jelleke Bouma Communicatieadvies en FotoTekst.nl. Vanaf woensdag wordt het magazine huis-aan-huis verspreid in Weststellingwerf en is het gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels en ondernemingen in Wolvega.

Kijk ook op de Facebookpagina van de WOW voor meer informatie. Hier worden tevens iedere maand de prijswinnaars van de bonnenactie bekend gemaakt.

DSC_4510

Bijschrift foto: Burgemeester Gerard van Klaveren (rechts) neemt uit handen van de WOW-voorzitters Bert Piest (midden) en Freddy Ranft het eerste exemplaar van het magazine “Welkom in Wolvega” in ontvangst. (Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.