Wethouder Kloosterman opent expositie Pop-Up bij Brrand

Wolvega – Cultuurwethouder Frans Kloosterman opende zondagmiddag bij Brrand in Wolvega de expositie Pop-Up. Dat er behoefte is in Weststellingwerf kan wel geconcludeerd worden. In september begon Brrand met 53 cursisten die deelnamen aan de workshops, kalligrafie/handlettering, schilderen/tekenen, fotografie en werk van de kinderkunst academie.

De jongste is 5 de oudste 79 jaar. “De vonken sloegen er van af, wat een talenten en wat een creativiteit. Wat is er leuker dan je talenten ontdekken of eindelijk de ruimte te geven”, aldus Heidi Wolters. De cursisten inspireerden elkaar en ontdekten nieuwe dingen. En dat mag gezien worden. Alle cursisten hebben van september tot medio december een cursus gevolgd.

Daarom kwam wethouder Frans Kloosterman graag langs om de openingshandeling te verrichten. Op het doek zette hij in bijzijn van de cursisten en Heidi Wolters-Beelden Zaken en Rob Rotgers-Fotografie de eerste contouren van de Linde en de Tjonger.Vervolgens konden de aanwezige kinderen het schilderij afmaken. Tot en met 23 december zal de expositie voor iedereen vrij toegankelijk zijn, Sleeswijklaan 1 in Wolvega (oude brandweerkazerne).
 
 
(Foto: Lenus van der Broek

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.