WOW Winkelnieuws oktober 2022

De Goede opent de deuren in Wolvega

Opening De Goede Wolvega

Aan de Hoofdstraat Oost 37 in Wolvega heeft De Goede op zaterdag 1 oktober de deuren geopend. Burgemeester André van de Nadort kwam langs om de officiële opening te verrichten. Bij De Goede kun je terecht voor al je verzekerings- en bankzaken. Willem de Goede heeft er zin in. ,,Wij bieden een totaalpakket aan verzekeringen en financiële producten, inclusief hypotheken, financieringen en alle bankzaken. Tegen de stroom in gaan wij voor persoonlijk contact en een goede band met onze klanten. Mensen voelen zich bij een grote partij vaak niet gehoord. Ik voel me er goed bij om te investeren in de relatie die je met mensen hebt.”

Modehuis Boersma

Modehuis Boersma verbouwingModehuis Boersma aan de Hoofdstraat Oost 48 heropent op donderdag 6 oktober de deuren. De SIMS Lifestyle-winkel is verdwenen, Boersma is weer één grote zaak. De hele zaak is helemaal vernieuwd, omdat het pand rookschade opliep na de brand bij Snackplaza in augustus. Op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober viert Boersma de heropening met allerlei acties voor de klanten.

Kamsma

Kamsma tijdelijke winkel

Kamsma Schoenen gebruikt de voormalige Intertoys in Wolvega als tijdelijk onderkomen. Dit nadat een brand aan de Hoofdstraat Oost begin augustus onder andere het interieur van de winkel van Kamsma zwaar beschadigde. Op donderdag 29 september opende Kamsma de deuren van de tijdelijke winkel aan de Van Harenstraat 43. De binnenkant van de winkel is stevig onder handen genomen. ,,Ondanks dat we hier niet heel lang zullen blijven, willen we wel dat onze klanten de winkelervaring hebben die ze van ons gewend zijn”, licht eigenaar Jelte Kamsma toe.

Goudrenet

Bij de Goudrenet aan de Hoofdstraat West 63 wordt verbouwd. Afgelopen dinsdag opende natuurwinkel de tijdelijke zaak.

Zeeman

De Zeeman aan de Hoofdstraat Oost 12 is momenteel gesloten. Ook zij zijn aan het verbouwen. De vernieuwde winkel opent op 20 oktober weer.

Jensen

Jensen Familyshop is terug in Wolvega. De kledingzaak opende donderdagochtend 15 september de deuren aan de Van Harenstraat 35, waar eerst de sportzaak van Witmus zat.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.