Zichtbare huisnummers in donkere dagen.

In samenwerking met de Gemeente Weststellingwerf, hulpdiensten van brandweer, ambulance en politie, Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Wolvega (SPBW) en Stichting Ondernemersfonds Wolvega (SOW) is een initiatief genomen om tot meer duidelijke en uniforme huisnummer borden te komen op de industrieterreinen van Wolvega.

Waarom dit initiatief?
Tijdens een bijeenkomst van het parkmanagement is in het verleden opgemerkt dat er veel onduidelijkheid is m.b.t. huisnummers op de industrieterreinen. Om b.v. een snelle hulpverlening te kunnen garanderen, is het van groot belang dat hulpdiensten een adres eenvoudig kunnen vinden. Ook voor b.v. het bezorgen van pakketten en post is het niet altijd even duidelijk waar welk huisnummer is bevestigd en af te lezen is. Door het gratis beschikbaar stellen van en het plaatsen van duidelijk zichtbare uniforme huisnummers, is het de bedoeling om onnodig zoeken te voorkomen.

De huisnummers, en eventueel huisnummerpaaltjes worden kosteloos beschikbaar gesteld. Behalve de eigen tijd om het bord te plaatsen en/of te monteren, wordt het uniforme bord en bevestigingsmiddelen kosteloos aangeboden aan de bedrijven op de industrie terreinen. Het bord wordt verstrekt met plakstrippen en voor plaatsen waar plakken onmogelijk is zijn er bevestigingsmiddelen mee geleverd. Er zal dan alleen nog een aantal gaatjes in het nummerbord moeten worden geboord. Het boren zal door de ontvanger zelf moeten worden gedaan. Het is mogelijk om, op verzoek een kunststofpaal en/of een extra nummer aan te vragen bij de parkmanagement organisatie.

Mocht u geen of geen juist nummer hebben ontvangen, meld u zich dan bij de parkmanagement organisatie.
Voor vragen, extra nummer en/of kunststofpaal etc. mail naar: info@parkmanagementwolvega.nl
of bel: 06 21902272

Lees ook: Huisnummerborden Wolvega

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.