ZOEKTOCHT NAAR BEKROONDE ONDERNEMERS

Ondernemer van het jaar-feest slaat andere weg in

Ondernemers die een prijs hebben gewonnen in het afgelopen jaar staan centraal in de nieuwe opzet van het Ondernemersfeest van het jaar in Weststellingwerf: het Ondernemersgala. Hiervoor is de organisatie, de Commerciele Club Weststellingwerf, op zoek naar alle ondernemers die tussen november 2018 en oktober 2019 op welke manier dan ook bekroond zijn. Deze ondernemers kunnen zichzelf melden, maar ook aangemeld worden. Het Ondernemersgala Weststellingwerf 2019 vindt plaats op woensdag 11 december. 

Weststellingwerf  “ondernemersverrassing” van de regio

Het is nog altijd een goedbewaard geheim dat menigeen verrast: Weststellingwerf is bijzonder ondernemend. Grote bedrijven die internationaal opereren, innovatieve ondernemingen en speciaalzaken die uit de hele regio klanten trekken en binden; het blijft vaak net buiten het zicht. 12 keer organiseerde de CCW ( Commerciële Club Weststellingwerf) de Ondernemer van het Jaar en zonder uitzondering waren jury en kopstukken uit het zakenleven verrast over alle genomineerden. Met de nieuwe opzet is gekozen voor een route die nog meer laat zien wat er in Weststellingwerf gebeurt door alle ondernemers die op welke manier dan ook bekroond zijn extra te eren. 

Van bekroond ambachtelijk product en klantenaward tot duurzaamheidsprijs en koninklijke onderscheiding

Een aantal ondernemers is al bekend bij het organisatiecomité. Maar veel prijzen, awards en bekroningen blijven vaak onbekend bij het grotere publiek. Daarom vraagt het comité iedereen mee te helpen om alle bekroonde ondernemers in beeld te krijgen. Het gaat om alle soorten erkenningen die tussen november 2018 en oktober 2019 ontvangen zijn.  Iedereen kan de betreffende ondernemer aanmelden via secretariaat@ccweststellingwerf.nl 

Ondernemersgala Weststellingwerf 2019 – Succes moet je vieren 

Traditiegetrouw staat de 2e woensdagavond van december in het teken van de succesvolle ondernemers in Weststellingwerf.  Dit jaar wordt dat met een heel nieuwe opzet zonder de verkiezing, met deze nieuwe opzet. Evenals voorgaande jaren is dit de ondernemersontmoeting  van het jaar waarvoor alle vertegenwoordigers van ondernemingen en organisaties van harte zijn uitgenodigd. 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.