21 september Open Huis Bedrijvenverzamelgebouw

Wolvega – “Je hebt altijd je eigen bedrijf willen hebben. Zelf ondernemen, zelf beslissingen nemen en zelf je eigen baas willen zijn”. In de gemeente Weststellingwerf is het goed vertoeven en zijn er voldoende mogelijkheden om een eigen bedrijf te starten.
Het bedrijvenverzamelgebouw Weststellingwerf heeft 10 zeer goed geoutilleerde units, waarvan er een aantal beschikbaar zijn. Het bestuur biedt in goed overleg met de gemeente Weststellingwerf, de startende ondernemer een ondersteuning- en begeleidingstraject aan welke kan bijdragen aan een succesvolle start.
Ook voor ondernemers die reeds gestart zijn en uitbreiding of een groter onderkomen zoeken, zijn hier voldoende mogelijkheden. De huurprijs voor een 150 m2 unit bedraagt € 575,00 per maand. Dit is exclusief BTW en de kosten voor gas, water en elektra.
Je bent op 21 september van 19.30 tot 20.30 uur op het adres Magnesiumweg 12 in Wolvega van harte uitgenodigd om eens te komen praten. Geen tijd? Stuur een email naar bvgwst@gmail.com of bel met: 06-21894679.

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.