CCW leden op excursie bij Van Dijk Coating

CCW, OVN
Noordwolde – Het bestuur van de Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) organiseerde 20 april voor de leden een excursie aan het bedrijf Van Dijk Coating aan de Hoofdstraat West in Noordwolde. Eigenaar Herman van Dijk gaf een presentatie en een rondleiding. Het bedrijf ontwikkelt zich sterk en ontwikkelt nieuwe technieken op het gebied van coating van alle soorten leidingen. De Gasunie is een grote opdrachtgever. Herman van Dijk, lid van CCW, was vorig jaar ook genomineerd als Ondernemer van het Jaar Weststellingwerf. Zie ook www.vandijkcoating.nl.
Ook de leden van de gemeenteraad waren uitgenodigd voor deze bijeenkomst. De afgelopen jaren heeft CCW ieder voorjaar een bijeenkomst met de raadsleden gehad en dit wil CCW wegens de prettige contacten die daar uit voortkomen graag voortzetten.
Hierna en zoals gebruikelijk was er onder het genot van een drankje voor de leden en raadsleden ruimschoots gelegenheid om te netwerken.
De Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) is een club voor en door ondernemers in Weststellingwerf. Elke derde woensdag van de maand komen de leden samen om te netwerken en kennis en informatie te delen.
DSC_1130 DSC_1129 DSC_1122 DSC_1132
(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

No results found

Menu