Gezond Natuur Wandelen in Noordwolde en omgeving

Noordwolde – Op dinsdagmorgen 2 februari begon in Noordwolde ‘Gezond Natuur Wandelen’. Hiervoor was grote belangstelling, er waren 25 deelnemers. Dit is een wekelijkse wandeling in en rond Noordwolde en gaat het hele jaar door. Vrijwilligers begeleiden de wandeling. De route varieert en onderweg wordt er ook kort iets verteld over de natuur. Er zijn afstanden van 5 en 10 kilometer. Deelname is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden..

 

In Noordwolde is een groep vrijwilligers gevormd die de wekelijkse wandelingen begeleidt. Zij hebben een training Wandelbegeleider gevolgd van de KWBN, de landelijke wandelkoepel. Gezond Natuur Wandelen is een samenwerking van ‘t Buurthuus, stichting Gezond Natuur Wandelen, Staatsbosbeheer en Buurtsportwerk Weststellingwerf.

 

Gezond Natuur Wandelen start op dinsdag 2 februari om 9.00 uur met twee wandelgroepen. Vertrekpunt is dorpshuis ’t Buurthuus in Noordwolde. De deelnemers kunnen kiezen voor een route van ongeveer een uur in een rustig tempo, of een langere route van ongeveer anderhalf uur. Vooraf aanmelden is niet nodig en de wandeling gaat altijd door. Na afloop is er mogelijkheid voor koffie en thee in ‘t Buurthuus. Deelname aan de wandelingen is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Jan Ophof op T: 06 – 1962 4141 of via E: j.ophof2@kpnplanet.nl.

DSC_5147

(Foto: Lenus van der Broek).

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.