Jelleke Bouma houdt inleiding tijdens Netwerkborrel Noordwolde

Het is weer tijd voor de volgende netwerkborrel, georganiseerd door ’t Buurthuus en Ondernemersvereniging Noordwolde OVN). Deze zal wederom gehouden worden in ’t Buurthuus  te Noordwolde. Een verzamelplaats voor alle geledingen van de bevolking, ondernemers, politici en andere belangstellenden. Laagdrempelig en steeds actiever.

Het is een plaats waar men elkaar kan ontmoeten en kennis maken met elkaar. Dit geldt ook voor ondernemers, politici en andere belangstellenden. Hierbij willen wij u dan ook van harte uitnodigen voor deze netwerkborrel op dinsdag 20 december 2016 om 20.00 uur. We starten met een voorstelronde van een halve minuut per persoon waarin u ook een boodschap kwijt kunt of een vraag kunt stellen. Vervolgens zal er een presentatie zijn over het gebruik van Sociaal media door Jelleke Bouma van Tekst & Media.

De locatie is ’t Buurthuus met de ingang aan de Hoofdstraat Oost in Noordwolde. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De consumpties zijn voor eigen rekening. Neem desnoods een bekende uit uw eigen netwerk mee.

Reserveer ook alvast de volgende data: 17 januari 2017, 21 februari 2017,  21 maart 2017, 18 april 2017, 16 mei 2017 en 20 juni 2017.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.