Ondernemers worden geprikkeld met omdenkclinic

Vrijdag 19 november is het de landelijke Dag van de Ondernemer. Om dit te vieren organiseerden gemeente Weststellingwerf en Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) woensdag 17 november een ontbijtbijeenkomst en omdenkclinic voor ondernemers in Westststellingwerf.

In totaal schoven er meer dan 50 ondernemers aan bij het ontbijt op Victoria Park Wolvega. De bijeenkomst kon met inachtneming van de coronamaatregelen doorgaan.

‘‘Ondernemers zijn onmisbaar in onze samenleving. Ze komen telkens weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Dat vraagt om veel lef, daadkracht en bevlogenheid. Daar zijn we als gemeente trots op. Om de ondernemers te bedanken voor hun inzet, organiseerden we samen met de CCW deze ontbijtbijeenkomst’’, vertelt burgemeester André van de Nadort.

Omdenken

Na het openingswoord van burgemeester André van de Nadort en CCW-voorzitter Liesbeth Schievink, kregen de ondernemers een omdenkclinic. Omdenken is een andere manier van denken. Zo is voor sommigen het glas half vol, voor anderen half leeg. Omdenken gaat uit van een derde positie. Waar is de kraan? Tijdens de interactieve clinic werd er gelachen, verbaasd en geïnspireerd.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.