Ondernemersavond in teken van innovatie en export

Wolvega – De provincie Fryslân, gemeente Weststellingwerf en de Commerciële Club Weststellingwerf organiseren samen een ondernemersavond op 15 februari 2017 op het gemeentehuis in Wolvega. Centraal staan de kansen en mogelijkheden die er zijn voor MKB-ondernemers om hun bedrijf door innovatie en/of export te laten groeien.

Gedeputeerde Sander de Rouwe vertelt onder andere wat de provincie hierin te bieden heeft. De provincie wil investeren in export en innovatie. Ondernemingen die internationaal actief zijn groeien sneller qua werkgelegenheid. Ook zijn ze innovatiever dan ondernemingen die alleen in hun eigen regio actief zijn. De Rouwe gaat met zijn verhaal langs alle ondernemersverenigingen in Friesland en trapt deze MKB-Tour op 15 februari af in Wolvega.

In samenwerking met de gemeente en de Commerciële Club Weststellingwerf is een interessant programma samengesteld voor ondernemers in uiteenlopende sectoren. Ook lokale ondernemers komen aan het woord over hun ervaringen met o.a. subsidies en export. Gespreksleider deze avond is Sippy Tigchelaar uit Wolvega.

Programma

De avond is open voor alle belangstellende ondernemers in Weststellingwerf.

Het ontvangst is vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis, ingang Rozenstraat. Het officiële programma start om 19.30 uur met een openingswoord van burgemeester Gerard van Klaveren. Vervolgens komen gedeputeerde Sander de Rouwe en sprekers van ondernemersportaal YNBusiness en SNN aan het woord, evenals lokale ondernemers. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken en na te praten met de betrokken partijen.

Aanmelden

Ondernemers die deze avond willen bijwonen, kunnen zich tot 10 februari 2017 aanmelden via een e-mail aan secretariaat@ccweststellingwerf.nl.

      

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.