Schijven voor bedrijven

Schijven voor bedrijven

Radio Centraal is een plaatselijke lokale radio zender die geëxploiteerd wordt door vrijwilligers. We zenden uit via 2 frequenties in de ether, op 107.4 FM voor Noordwolde en omgeving en op 105.0 FM in Wolvega en omgeving. Via Ziggo op kanaal 916 en KPN op kanaal 1188 zijn wij ook te ontvangen.

Tijdens een bezoek van de CCW leden in onze studio is gesproken over een nieuw programma: “Schijven voor Bedrijven” waar u als ondernemer de hoofdrol heeft. Hoe het programma er uit ziet?

Een interview met de hoofdpersoon (bij u in het bedrijf of bij ons in de studio) waarin wordt verteld over het bedrijf, de producten/diensten, mogelijke nieuwe ontwikkelingen en wat verder ter tafel komt. Daarnaast willen we dan muziek draaien waar u en uw werknemers om hebben gevraagd.

Het is een programma van een uur en zal eens per week of eens per maand worden uitgezonden, afhankelijk van het aantal deelnemende bedrijven.

Als extra optie is er de mogelijkheid om vooraf een geluidsspot ter aankondiging te laten meedraaien en/of een extra boodschap op nieuws-tv (de kabelkrant). Om te voorkomen dat het te veel lijkt op “gratis reclame” (mag niet van Commissariaat van de Media) vragen we aan het deelnemende bedrijf een bijdrage van € 100,=

Aanmelden kan via de website of stuur een mail naar Schijvenvoorbedrijven@radiocentraal.com.

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met Jan Ophof, tel. 06-19624141.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.