Twee ondernemers van het jaar.

Wolvega – Een verrassende uitslag bij de verkiezing ondernemer van het jaar. Bernard Wind en Marc Scheijven van Nij Barrahûs uit Wolvega en Rinus van der Zijl van Melkveebedrijf van der Zijl uit Nijeholtpade mogen zich een jaar lang ondernemer van het jaar noemen. Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) organiseerde de verkiezing voor het twaalfde jaar op rij. De laatste kans hebber was Jopie Dragt van Dragt Houtkonstrukties B.V. uit Langelille.

Avond vullend programma:

Drie modellen gekleed in een collectie gemaakt van vlaggen van Culturele hoofdstad 2018 ontworpen door modeontwerper en couturier Hans Noordstrand uit Nijeholtpade zorgden voor begeleiding van de podiumgasten.

De jury, bestaande uit Siem Jansen (directeur NOM), Sippy Tigchelaar (Communicatie en Media), Inne Yntema van Itensify (winnaar 2017) en Bouwe de Boer (Culturele Hoofdstad) spraken in het juryrapport het volgende uit: Kiezen is uiteindelijk het lastigste onderdeel van de jurybeoordeling. Net als voorgaande jaren waren de verschillen heel klein, in het engels zou men zeggen ‘to close to call’, uiteindelijk is een aantal criteria gebruikt om een keuze te maken: pionieren, positioneren en management van de onderneming, De jury kwam door deze criteria dan ook tot de keuze voor twee ondernemers van het jaar.

Na de verkiezing was er gelegenheid tot netwerken. De muzikale omlijsting was in handen van Wijma en van der Werf.

 

          

Melkveebedrijf van der Zijl                                      Nij Barrahûs

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.