De Stichting Noordwolde Bruist organiseert op zaterdag 26 november 2016 een Herfstwandeling met na afloop een groot Winterfeest met o.a. winterse kost en winterse drankjes.Dit alles vanaf en op het terrein van  bungalowpark “Het Bosmeer” gelegen aan de Elsweg nr 5 , te Noordwolde(Fr).

De Herfstwandeling start om 19.00 uur en voert u in het donker over verharde paden. maar ook deels door sprookjesachtig verlicht bos. Inschrijven kan van 18.30 uur tot 19.30 uur. Afstanden zijn 5 en 10 KM.

De kosten voor deze tocht bedragen € 6,00 incl. een beker chocolademelk onderweg. Kinderen tot 12 jaar doen gratis mee!  Start en finish zijn op het Bungalowpark “Het Bosmeer”. Om de Herfstwandelaars warm te ontvangen organiseren we v.a. 20.00 uur een Winterfeest. Het terrein wordt sfeervol verlicht en om de avond extra luister bij te zetten hebben we de band “Only Fools” kunnen strikken ( bekend van het Zomerfestival 2016 en ze zijn op weg naar de Ziggodome!). Tijdens het optreden van Only Fools kunt u genieten van winterse kost en winterse drankjes. Het Winterfeest begint om 20.00 uur en is voor iedereen GRATIS toegankelijk. Dus ook voor alle mensen die niet aan de wandeling deelnemen. Zie ook: www.noordwoldebruist.nl

herfstwandeling-no

(Foto: Pixabay)